Verzenden & Ontvangen

Verzenden

Bij Gentlebrands bieden we verschillende verzendmethodes aan zodat je zelf kan bepalen hoe, waar en wanneer je jouw bestelling in ontvangst neemt.

Bestel je op maandag t/m zaterdag vóór 18:00 uur succesvol, dan versturen wij diezelfde dag nog je bestelling. PostNL biedt meestal de volgende werkdag je bestelling aan. De reguliere verzending is bij Gentlebrands €6.55.

Bij een bestelling boven de €50.00 is Gratis Verzending

- Pakket

Is je bestelling iets groter en/of woon je in België? Dan versturen we jouw bestelling in een pakket via PostNL. Alle pakketten versturen we met Track & Trace, handtekening voor ontvangst en enkel afleveren op aangeleverd (huis)adres.

Heb je de eerste bezorgpoging gemist? Dan probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer. Je ontvangt van PostNL een notificatie om eventueel de bezorging te wijzigen als de volgende dag niet uitkomt. Is er dan helaas weer niemand thuis om de bestelling in ontvangst te nemen, dan kan je de dag erop jouw bestelling ophalen bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie in de buurt. Je bestelling blijft hier drie weken aanwezig. Vergeet niet om bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

- Ophalen bij een PostNL afhaalpunt

Het is ook mogelijk om je bestelling te laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. In het bestelproces kun je het dichtstbijzijnde afhaalpunt vinden door je postcode in te voeren. Zodra je bestelling bezorgd is bij een PostNL afhaalpunt blijft je bestelling maximaal twee weken aanwezig, zodra de twee weken verstreken zijn zal jouw bestelling terug gestuurd worden.

- Afhalen in de winkel in Enkhuizen

Je kan je bestelling ook gratis en gemakkelijk afhalen in onze winkel aan de Westerstraat 69 in Enkhuizen. Je bestelling wordt dezelfde dag nog voor je klaargezet en deze is binnen openingstijden af te halen in onze winkel Bijkomend voordeel is dat je direct de door jou bestelde artikelen kunt passen. Zo weet je zeker of de maat goed is! Houd wel in de gaten dat we je bestelling twee weken voor je apart houden. Heb je een sale artikel besteld? Dan houden wij je bestelling drie werkdagen apart.

Verzendkosten

De verzendkosten voor reguliere verzendingen binnen Nederland zijn Boven de €50.00 zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten Nederland
Standaard verzending €6.55
Verzendkosten overige landen
Duitsland € 11,69
Frankrijk € 16,05
Verenigd Koninkrijk € 16,05

Bezorgtijden

Benieuwd wanneer je jouw bestelling kunt verwachten? In de tabel hieronder vind je onze levertijden. Houd wel in de gaten dat de levertijden kunnen afwijken tijdens feestdagen of als er onvoorziene problemen zijn bij ons en/of onze externe partijen zoals PostNL.

Voor 18u besteld op Meestal geleverd op Brievenbuspakje+ Pakket
Maandag Dinsdag X X
Dinsdag Woensdag X X
Woensdag Donderdag X X
Donderdag Vrijdag X X
Vrijdag Zaterdag X X
Zaterdag Dinsdag X X
Zondag Dinsdag X X