Retouren & Ruilen

Bank gegevens

Rekeningnummer: 0828 2753 78
IBAN:NL45 ABNA 0828 2753 78
BIC: ABNA NL2A

Retouren

'Gentlebrands' geeft u de gelegenheid het bestelde artikel retour te zenden als u niet tevreden over de maat of kwaliteit van het desbetreffende artikel.
U hebt hiervoor 14 dagen de tijd, het artikel moet dan wel aan de volgende eisen voldoen:

- Niet gedragen of gebruikt
- Originele kaartjes dienen nog aan het artikel te zitten
- Product in de originele verpakking en goed verpakt te worden. - Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig. - Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.

Wilt u een artikel ruilen? Stuur dan eerst een E-mail of brief naar info@Gentlebrands.nl ter beoordeling van uw wens of klacht.
Wij zullen u zo spoedig mogelijk een oplossing aanbieden die de bestelling kan voltooien.

Wanneer u een artikel terug wilt sturen naar 'Gentlebrands' zijn de kosten van transport voor rekening van de verstuurder (u als klant).
Het pakket dient te worden verzonden met PostNL.
De verantwoordelijkheid tijdens een retourzending is volledig voor de verzender.
Wij zullen alles in het werk te stellen om uw bestelling als nog naar wens te verwerken.

Het regeltje "niet goed, geld terug" is ook van toepassing bij 'Gentlebrands'.
Dus bent u niet tevreden, stuur het artikel terug en u ontvangt een oplossing of het aankoop bedrag zo spoedig mogelijk op uw rekeningnummer.

Gentlebrands' behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren,
wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is geopend, gebruikt of door uw schuld (anders dan van 'Gentlebrands' of de leverancier van het artikel) is beschadigd.